Ändrade planer - på grund av vädret | Emma Linnéa Sundin
emmabenjamins

Emma Linnéa Sundin

Annons

Ändrade planer – på grund av vädret

Tanken var att vi skulle åka till Andys Lekland och leka idag samt att jag skulle iväg och köpa en till vinteroverall till B. Han har redan en från Kaxs (som jag älskar) men vi behöver en till. Lyckats hitta en jättefin blå vinteroverall från POP begagnat av en tjej som haft tvillingar. Den blir perfekt som extra overall. Då är det inte heller värt att köpa en helt ny för massa pengar.

Meeeen.. det jag skulle komma till var att det snöade när vi vakna. Vet inte ens varför jag blev så förvånad då vi vetat att det snöat runt om i landet haha. Vi hade fortfarande sommardäcken och jag tänker INTE sitta och åka med barn i bilen då. Det var tyvärr en dödsolycka häromdagen och jag ville inte riskera något. Så blev att avboka planerna och ringa min fina moster (våra vinterdäck står där) och boka in att skifta däck. Min underbara pappa hämtade vår bil på eftermiddagen och skiftade däck, så nu är det fixat iallafall! Vad hade jag gjort utan min fina pappa? Han är världens bästa ❤️

Jag tog iallafall en promenad med vagnen till mina svärföräldrar och invigde vinterkläderna. Vi åt en mysig frukost. Så det blev en bra dag ändå

Hur har er dag varit? Har ni bytt däck än?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabenjamins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats