Problem på nätterna | Emma Linnéa Sundin
emmabenjamins

Emma Linnéa Sundin

Annons

Problem på nätterna

Vår lilla prinsessa som har sovit så underbart bra från start, endast ett uppvak och aldrig varit ledsen eller krånglat. Nu har hon börjat krångla när hon ska sova och vaknar flera gånger. Hon är inte ledsen utan vaknar o gnäller mer, och vaknar ofta. Jag som ville försöka få bort det amningsuppvaket vi har o endast amma kväll och morgon (sen självklart under dagen), har istället fått amma 3-4 gånger nu.

Jag låter lite bortskämd kanske. Men jag är van nu att få sova ca 8 timmar per natt med 1-2 uppvak (om brorsan vaknar någon gång också). Så de senaste nätterna har varit katastrof för mig.

Är det någon tillväxtfas runt 3,5-4 månader? Kanske händer mycket i deras små huvuden, jag kommer inte ihåg hur det var med B. Vi får hoppas det blir bättre snart annars kommer jag gå runt som en levande död.

Bjuder på lite bilder på sessan 😍

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabenjamins

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats